ÅBNINGSTIDER​​

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

​Telefonen er åbent hver dag fra kl. 8

Klinikken er lukket lørdag d 6/11 21

​10 - 18

10 - 16

10 - 13

10 - 16

10 - 16

10-12​

Mere end 25 års erfaring

Tryg og kompetent behandling

Moderne dyreklinik med nyeste teknologi

Aflivning​ af hund eller kaT

Den sværeste beslutning i en dyreejeres liv handler utvivlsomt om, hvornår tiden er inde at sige farvel til din trofaste dyreven. Hos Hornbæk Dyreklinik i Nordsjælland kan vi hjælpe dig med at aflivning af kat eller hund og sørge for, at dit kæledyr får en værdig og smertefri afsked med livet.

Hvornår er tiden inde til aflivning af din kat eller hund?

​Uanset hvor ondt det gør på dig, er det vigtigt at huske på, at du altid bør prioritere dyres trivsel højere end dine egne følelser. I mange tilfælde er aflivning af hund eller kat den bedste løsning, hvis dyrets livskvalitet er nedadgående og den grundet alderdom, smerte eller sygdom har svært ved at gennemføre de daglige rutiner.

Værdig og smertefri aflivning af kat eller hund

​Du kan med en aflivning af hund eller kat skåne dit kæledyr for unødig lidelse, smerte og alvorlige sygdomsforløb i dyrets sidste, svækkede livsfase, og give det den afsked, det fortjener. 

Du vælger selv om aflivning skal foregå hjemme hos dig eller på vores dyreklinik. Dit kæledyr bliver bedøvet med en injektion i låret, og når det sover, får det den sidste sprøjte der standser hjertet. Efterfølgende kan man vælge at begrave dyret hjemme eller lade klinikken sørge for at dyret bliver kremeret.

​Hvad koster aflivning af hund eller kat?

Aflivning af kat koster 650 kroner. Aflivning af hund koster mellem 969 og 1037 kroner, afhængig af hundens størrelse. Du kan se vores øvrige priser her (link).

​Få mere at vide om aflivning af kat eller hund

Har du spørgsmål til aflivning af kat, hund eller andre dyr er du meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på telefon 49 20 10 47 eller send os en e-mail på suholst@yahoo.dk. Så tager vi en snak om, hvordan du giver dit kæledyr den bedst mulige afsked med livet.​

Akutte tilfælde

Udenfor almindelig åbningstid i akutte tilfælde

kan du ringe på 49 20 10 47​.

Ring gerne til klinikken, der​ har omstilling til dyrlægens mobil, og læg en besked hvorefter du bliver ringet op, hvis det er muligt.

Hvis dette ikke sker, henviser vi til Birkerød Dyreklinik 70878958

Vurderet ​4,7/5 stjerner ud af 28 anmeldelser fra Facebook

Hornbæk Dyreklinik

CVR-nummer: 74497616

Telefon: 49 20 10 47

E-mail: suholst@yahoo.dk