ÅBNINGSTIDER​​

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

​Telefonen er åbent hver dag fra kl. 8

Klinikken er lukket lørdag d 6/11 21

​10 - 18

10 - 16

10 - 13

10 - 16

10 - 16

10-12​

Mere end 25 års erfaring

Tryg og kompetent behandling

Moderne dyreklinik med nyeste teknologi

​DYREKLINIK FOR alle slags kæledyr

Hornbæk Dyreklinik tager imod kæledyr og deres ejere fra Hornbæk og det øvrige Nordsjælland. Vores dyreklinik tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til både katte, hunde og gnavere.

Tryg og kompetent behandling af din bedste ven

Vi elsker dyr, og vil det absolut bedste for både ejer og kæledyr. Hos Hornbæk Dyreklinik er bedste ven i sikre hænder, uanset hvilken behandling eller hvilket indgreb dit kæledyr har behov for.


​Moderne dyreklinik med nyeste teknologi

​​​Vores dyreklinik er veludstyret med helt moderne apparatur, bl.a. operationsstue med inhalations-anæstesi, overvågningsudstyr, scanning og røntgen, samt laboratorium med avanceret blodprøveapparatur, der sikrer hurtig diagnose.​​​

​​

Kom forbi Hornbæk Dyreklinik, hvis du fornemmer en ændret adfærd hos dit kæledyr, så tager vi et kig på ham eller hende.

Vores dyreklinik er centralt beliggende i Hornbæks gamle stationsbygning. Der er gode parkeringsforhold, og bus og tog går lige til døren. Vi har også handicapvenlig adgang.

Ønsker du at høre mere om vores dyreklinik?

Ring gerne til os på telefon 49 20 10 47 for at høre mere om, hvilke behandlinger vi kan tilbyde eller for at bestille tid. Klinikken er veludstyret med helt moderne apparatur, bl.a. operationsstue med inhalations-anæstesi, overvågningsudstyr, scanning og røntgen, samt laboratorium med avanceret blodprøveapparatur, der sikrer hurtig diagnose.​​

Akutte tilfælde

Udenfor almindelig åbningstid i akutte tilfælde

kan du ringe på 49 20 10 47​.

Ring gerne til klinikken, der​ har omstilling til dyrlægens mobil, og læg en besked hvorefter du bliver ringet op, hvis det er muligt.

Hvis dette ikke sker, henviser vi til Birkerød Dyreklinik 70878958

Vurderet ​4,7/5 stjerner ud af 28 anmeldelser fra Facebook

Hornbæk Dyreklinik

CVR-nummer: 74497616

Telefon: 49 20 10 47

E-mail: suholst@yahoo.dk