ÅBNINGSTIDER​​

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

​Telefonen er åbent hver dag fra kl. 8

Klinikken er lukket lørdag d 6/11 21

​10 - 18

10 - 16

10 - 13

10 - 16

10 - 16

10-12​

Mere end 25 års erfaring

Tryg og kompetent behandling

Moderne dyreklinik med nyeste teknologi

​Inseminering af hund tilbydes

Hos Hornbæk Dyreklinik foretager Susanne Holst en del insemineringer. Inseminering af hund sker i de tilfælde, hvor enten hunhunden eller hanhunden ikke vil parre.

Sådan foregår inseminering af hund

dyreklinikken bliver hanhunden først tappet for en portion sæd. Derefter evalueres sædkvaliteten i mikroskop, hvorefter sæden placeres i hunhundens livmoder med et specielt kateter. Det er vigtigt, at sæden kommer helt ind i livmoderen, da det giver langt større chancer for drægtighed, end hvis sæden deponeres i skeden.

Der kommer hunde fra Nordsjælland og resten af hele Sjælland, da vi har en høj succes rate med inseminering af hund, og ofte foretages insemineringen flere dag i træk eller hver anden dag for at sikre et optimalt resultat.

Hvis du gerne vil vide, om din hund er drægtig, har vi også mulighed for at scanne hunhunden for hvalpe. Dette kan ske, når der er gået ca. 20 dage efter parring/inseminering.

Kontakt os og bestil en tid

Ønsker du at bestille en tid til inseminering af hund, er du altid meget velkommen til at kontakte os, enten på telefon 49 20 10 47 eller på e-mail suholst@yahoo.dk. Har du nogle spørgsmål om processen, drægtighed eller andet, hører vi også meget gerne fra dig.​

Akutte tilfælde

Udenfor almindelig åbningstid i akutte tilfælde

kan du ringe på 49 20 10 47​.

Ring gerne til klinikken, der​ har omstilling til dyrlægens mobil, og læg en besked hvorefter du bliver ringet op, hvis det er muligt.

Hvis dette ikke sker, henviser vi til Birkerød Dyreklinik 70878958

Vurderet ​4,7/5 stjerner ud af 28 anmeldelser fra Facebook

Hornbæk Dyreklinik

CVR-nummer: 74497616

Telefon: 49 20 10 47

E-mail: suholst@yahoo.dk