Skal din hund insemineres?


Vi tilbyder at hjælpe med inseminering af hund

Hos Hornbæk Dyreklinik foretager Susanne Holst en del insemineringer. Inseminering af hund sker i de tilfælde, hvor enten hunhunden eller hanhunden ikke vil parre.

Sådan foregår inseminering af hund

På dyreklinikken bliver hanhunden først tappet for en portion sæd. Derefter evalueres sædkvaliteten i mikroskop, hvorefter sæden placeres i hunhundens livmoder med et specielt kateter. Det er vigtigt, at sæden kommer helt ind i livmoderen, da det giver langt større chancer for drægtighed, end hvis sæden deponeres i skeden.

Der kommer hunde fra Nordsjælland og resten af hele Sjælland, da vi har en høj succes rate med inseminering af hund, og ofte foretages insemineringen flere dag i træk eller hver anden dag for at sikre et optimalt resultat.

Hvis du gerne vil vide, om din hund er drægtig, har vi også mulighed for at scanne hunhunden for hvalpe. Dette kan ske, når der er gået ca. 20 dage efter parring/inseminering.

Kontakt os og bestil en tid

Ønsker du at bestille en tid til inseminering af hund, er du altid meget velkommen til at kontakte os, enten på telefon 49 20 10 47 eller på mail. Har du nogle spørgsmål om processen, drægtighed eller andet, hører vi også meget gerne fra dig.​Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.