Vaccination af hunde og katte


Vaccinationer udført på professionel vis!

Har du fået vaccineret din hund eller kat?

Hvis ikke, så bør du få gjort det snarest muligt. Hos Hornbæk Dyreklinik i Nordsjælland sørger vi for vaccination af hund, kat og øvrige dyr, så dyret kan stå imod alvorlige infektionssygdomme. Vi har stor erfaring på området og kan derfor vaccinere mange forskellige dyr. Hos os er kunder og dyr fra alle områder velkomne. Det er vigtigt at få sit kæledyr vaccineret, uanset hvilket dyr du har. Alt efter hvilket dyr der er tale om, vaccinerer vi hos Hornbæk Dyreklinik mod forskellige sygdomme, så din hund eller kat er dækket godt ind. Vores dyrlæge har mere end 25 års erfaring med bl.a. vaccination af kat og hund, så du kan trygt få vaccineret dit kæledyr her hos os. Vi garanterer dig en tryg og professionel behandling hver gang.

Derfor bør du få foretaget en vaccination af kat og hund

En vaccination af kat, hund, gnaver eller andre dyr sker ved en indsprøjtning, som vil hjælpe dit kæledyrs immunforsvar med at genkende vira og hurtigt forebygge eller nedkæmpe disse. Dit kæledyr beskyttes dermed mod nogle af de mest alvorlige infektionssygdomme.

Når dit kæledyr er vaccineret, er det beskyttet bedst muligt, i tilfælde af at det udsættes for en eller anden form for smitte. Din hund kan f.eks. blive smittet med rabies, smitsom leverbetændelse eller parainfluenza, hvis ikke den er vaccineret.

Skal du rejse til udlandet, og planlægger du at tage dit kæledyr med, er det endvidere typisk nødvendigt med nogle særlige vaccinationer, såsom rabies samt et pas til dyret. Sørg derfor altid for at have styr på dette, inden du rejser med dit dyr.

​Sundhedsundersøgelse tilbydes også i klinikken Før vi foretager en vaccination af hund, kat eller et andet dyr, laver vi en almindelig sundhedsundersøgelse. Her undersøger vi bl.a.:

  • Tænder
  • Øjne
  • Ører
  • Pels
  • Kønsorganer
  • Hjerte og lunger

Sundhedsundersøgelsen er af yderste vigtighed, da vi ikke ønsker at belaste dit kæledyrs immunforsvar mere end højst nødvendigt. Er der derfor tegn på sygdom, taler vi med dig om den behandlingsform, der er bedst for det pågældende dyr.Hvornår bør du få vaccineret din kat eller hund?

Der findes en grundvaccination til hunde, som foretages af to eller tre omgange med 3-4 ugers mellemrum. Denne vaccination gives tidligst fra, at de er seks uger gamle. Derudover gives der en revaccination, når hunden fylder et år. Ligeledes er der en grundvaccination til katte, som gives af to omgange. Denne beskytter mod: kattesyge, calicivirus, chlamydia og herpesvirus. Katte bør vaccineres første gang, når de er 8-9 uger gamle, hvilket gentages 3-4 uger senere.

Vi anbefaler altid en årlig vaccination af kat, hund eller andet dyr, så dit kæledyr altid er beskyttet. ​

Hvad koster vaccination af kat og hund?

Vi er en moderne dyreklinik med den nyeste teknologi og nøje udvalgte produkter i vores butik. Derfor kan du trygt lade dine dyr blive behandlet hos os, ligesom du også sikkert kan investere i nogle af vores kvalitetsprodukter. Vores team består af dygtige og glade personer, som alle har stor erfaring inden for faget. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med lige dét, som du har brug for. Det kan eksempelvis være, du er i tvivl om, hvilken vaccination du bør give din hund, eller hvilket foder der er bedst egnet til lige netop din kat. Den eksakte pris på vaccination af kat eller vaccination af hund afhænger af, hvilken vaccination der skal gives. Det spiller både en rolle, hvilket dyr der er tale om, men også hvilken type af vaccination der skal gives. Når du får dit kæledyr vaccineret her hos os, kan du dog forvente en konkurrencedygtig pris hver gang, uanset hvilken vaccination der skal gives.

​Få mere at vide om vaccination af hund og kat

Hvis din hund, kat eller et andet kæledyr mangler at blive vaccineret, så er der mange gode grunde til at få det gjort med det samme. Lige her hos Hornbæk Dyreklinik står vi klar til at give din bedste dyreven en så god og smertefri behandling som muligt.

Har du spørgsmål til vores vaccination af kat, hund eller andre dyr er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 49 20 10 47 eller sende mail, så vender vi tilbage snarest muligt.Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.