Vi behandler tandlidelser hos hunde og katte


Tandbehandling af hund, kat og andre kæledyr

​Hornbæk Dyreklinik udfører regelmæssig tandbehandling af hund, kat og mange andre forskellige kæledyr på klinikken i Nordsjælland. De typiske patienter er hunde og katte.

​En tandbehandling af hund og kat kan forebygge sygdomme

​Det er vigtigt at tage sit kæledyrs tænder alvorligt. Ved regelmæssig tandbehandling af kat, hund og øvrige kæledyr, hvor vi renser og efterpolerer tænderne, står dit kæledyr stærkere imod sygdomme.

​Undgå alvorlige, tandrelaterede sygdomme

Der kan opstå mange alvorlige følgesygdomme på grund af manglende tandbehandling af hund, kat og forskellige andre kæledyr. Dårlige tænder kan blandt andet medføre følgende:

  • Paradentose
  • Tandkødsbetændelse
  • Mundhulesmerter
  • Organsvigt
  • Hjertelidelser

​​Tandrensning og tandbehandling af kat og hund

Ved en tandrensning er det nødvendigt med bedøvelse, for at kunne udføre en ordentlig rensning. Det er vigtigt at komme ordentligt op under tandkødsrandene og ind på bagsiden af tænderne, så følgesygdomme pga. af dårlig tandhygiejne forebygges.

​Dårlige tænder og mundhuleproblemer

Finder vi dårlige tænder eller andre problemer med mundhulen under selve tandrensningen, anbefaler vi at løse tænder trækkes ud. Via professionel rådgivning og kærlig omsorg sikre vi den bedst mulige tandbehandling af kat, hund eller andre kæledyr.

​Få mere at vide om tandbehandling af hund og kat

Har du yderligere spørgsmål til tandbehandling af kat, hund eller andre dyr er du meget velkommen til at kontakte os. Send mail eller ring til os på telefon 49 20 10 47 for nærmere information.Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.