Hornbæk Dyreklinik for alle slags kæledyr

Susanne og Mie
Klinikken er veludstyret med moderne apparatur, bl.a. operationsstue med inhalations-anæstesi, overvågningsudstyr, scanning og røntgen, samt laboratorium med avanceret blodprøveapparatur, der sikrer en hurtig diagnose.​​

Hornbæk Dyreklinik tager imod kæledyr og deres ejere fra Hornbæk og det øvrige Nordsjælland. Vores dyreklinik tilbyder et bredt udvalg af behandlinger til både katte, hunde og gnavere.

Tryg og kompetent behandling af din bedste ven

Vi elsker dyr, og vil det absolut bedste for både ejer og kæledyr. Hos Hornbæk Dyreklinik er bedste ven i sikre hænder, uanset hvilken behandling eller hvilket indgreb dit kæledyr har behov for. Vi går ind for, så vidt som muligt, stressfri håndtering. Katte kommer ind af deres egen indgang, har deres eget venteværelse og deres eget konsultationsrum. Alle katte, der har været i narkose,  vågner op i rum hvor der ikke er hunde og larm.

​Moderne dyreklinik med nyeste teknologi

​​​Vores dyreklinik er veludstyret med helt moderne apparatur, bl.a. operationsstue med inhalations-anæstesi, overvågningsudstyr, scanning og røntgen, samt laboratorium med avanceret blodprøveapparatur, der sikrer hurtig diagnose.​​​

​​Kom forbi Hornbæk Dyreklinik, hvis du fornemmer en ændret adfærd hos dit kæledyr, så tager vi et kig på ham eller hende.

Vores dyreklinik er centralt beliggende i Hornbæks gamle stationsbygning. Der er gode parkeringsforhold, og bus og tog går lige til døren. Vi har også handicapvenlig adgang.

Ønsker du at høre mere om vores dyreklinik?

Ring gerne til os på telefon 49 20 10 47 for at høre mere om, hvilke behandlinger vi kan tilbyde eller for at bestille tid.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.