Tryghed og operation går hånd i hånd

Vi er opmærksomme på dit kæledyr!

Når dit kæledyr skal opereres, vil vi altid sørge for, det bliver en tryg oplevelse for både ejer og patient. 

Smertebehandling 

På Hornbæk  Dyreklinik gør vi meget ud af smertebehandling, alle operations patienter får flere forskellige slags medicin, der sikrer at de ikke har ondt når de vågner. Vi giver også smertestillende medicin med hjem til brug de følgende dage

Blodprøve før narkose 

Er din hund / kat svækket, gammel eller syg anbefaler vi, at der tages en blodprøve før narkosen for at kontrollere bl.a. lever og nyrefunktion, da det er netop disse organer der udskiller narkosen fra kroppen. I så fald ved vi, om der skal tages særlige hensyn under narkosen.

Pelspleje 

Mange langhårs katte skal børstes hver dag og hvis man ikke lige får det gjort, eller katten nægter at samarbejde, kan det være nødvendigt at gå til dyrlægen for at få den soigneret i narkose. Katten redes igennem hvor det er muligt og alle filtrene klippes af. Det kan være nødvendigt at holde katten inde bagefter hvis det er meget koldt.

Del denne historie
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.