Skal dit kæledyr have ormekur?


Vil tilbyder ormekur til hund og kat!

Alle hundehvalpe og kattekillinger skal have en ormekur to til tre gange, da de ofte er smittede med spoleorm fra deres mor gennem modermælken. Vores dyreklinik i Nordsjælland forhandler yderst effektive kure mod orm til hunde og katte.

​Første vaccination og ormekur til hund eller kat

Ormekure udleveres fra Hornbæk Dyreklinik sammen med den første vaccination. Vi udleverer desuden kure mod orm fra klinikken, hvis du har opdaget orm hos dit kæledyr. Oftest er der tale om bændelorm hos katte, der er blevet smittet ved at spise mus eller lopper. Du skal være registreret som klient hos Hornbæk Dyreklinik, og vi skal se dit dyr, før vi kan udlevere medicinen.

​Hvad er bændelorm?

Bændelorm ses som små hvide led, der kommer ud fra endetarmen, og kravler rundt i pelsen bag på. Ved udlevering af ormekur registreres klienten og patienten, hvorefter der betales for selve medicinen og et udleveringsgebyr på kr.75,-

Ormekur til kat eller hund ikke længere nødvendig ved afrejse til Sverige

Der skal per første januar 2012 ikke længere gives ormekur til dyr før afrejse til Sverige, hvorimod Norge stadig kræver ormekur til hund eller kat fem dage før indrejse.​

Få mere at vide om ormekure til din hund eller kat

Har du spørgsmål til ormekur, er du velkommen til at kontakte os på telefon 49 20 10 47 eller sende en mail.Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.