Butik med salg af foder til hunde og katte

Du er altid velkommen til at få din hund vejet, og rådføre dig med personalet om fodring og eventuel slankekur.

​I vores butik forhandles kvalitetsfoder fra:

  • ​Orijen
  • Acana
  • Virbac
  • OBT

Det er med stor succes at vi er blevet forhandler af Orijen og Acana, et Canadisk kvalitets foder baseret på rene råvarer helt uden korn.

​Ormekur til hund og kat er receptpligtige midler, og udleveres fra klinikken kun i forbindelse med sikker diagnose eller begrundet mistanke om orm, dog skal alle hvalpe og killinger have 2-3 ormekure i deres første leveuger. Ormekur udleveres kun til patienter vi har set inden for de sidste 2 år.

​Loppemidler og flåtmidler sælges året rundt, dog er lopperne flest sidst på sommeren og først på efteråret. Vær opmærksom på at hos dyrlægen ved vi altid hvilket middel der virker bedst, idet der synes at være ved at udvikle sig resistens overfor nogle midler. Vores priser er de samme som på apoteket.

​Receptpligtig medicin udleveres i forbindelse med konsultation / operation, anden udlevering kun til patienter der allerede er stillet en diagnose for.

Desuden forhandles stort udbud af liner, halsbånd, seler, sakse,  shampoos o.m.a. Alt solgt med vejledning og i god kvalitet. Legetøj og aktiverings udstyr, samt forskellige ting til tandpleje fås også hos os. ​​

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.