Hundefoder - når kun det bedste er godt nok

Det kan godt betale sig at give menneskets bedste ven kvalitetsfoder. Hos Hornbæk Dyreklinik i Nordsjælland forhandler vi udelukkende hundefoder af højeste kvalitet, der sikrer din firbenede ven optimal ernæring og et sundt helbred. Kvalitets hundefoder desuden drøjere i brug og mere velsmagende. Resultatet ses hurtigt på blandt andet pels og fordøjelse.

​​Forskelligt foder til forskellige hunde

Forskellige hunde og racer har ikke samme ernæringskrav. En hund af stor race vokser som hvalp cirka 1-2 kg om ugen, hvorimod en hund af lille race, hurtigt er udvokset, og tager ca. 100 gr. på om ugen.

Der er derfor forskellige krav til hundefoderets ernæring og indholdsstoffer afhængig af hunden, racen, alder, aktivitetsniveauet og størrelsen.​​

Det rette, nærende hundefoder

​​​Vi forhandler følgende mærker inden for hundefoder: Acana og Orijen er vores to flagskibe, på grund af foderets suveræne kvalitet og ingen indhold af korn. Desuden har vi Royal Canins sygdomsdiæter.

ACANA hundefoder et biologisk korrekt canadisk foder, som er baseret på friske råvarer, der også er godkendt til menneskebrug. ACANA foder til hunde er uden konserveringsmidler og indeholder kun frisk kød, fisk, frugt og grøntsager.​

ORIJEN hundefoder er 3 år i træk blevet kåret som "Pet food of the year".

Foder til forebyggelse af sygdomme

Vi har også sygdomsdiæter fra Brit. Alt dette og meget mere vil vi gerne hjælpe dig med på dyreklinikken i Hornbæk.

Vi forhandler desuden:​

  • Loppemiddel
  • Ormekur
  • Tilskudsfoder
  • Foder til kanin og marsvin​

​​Hør mere om kvalitetsfoder til hunde

​Hvis du vil høre mere om de forskellige mærker af hundefoder vi forhandler på dyreklinikken i Nordsjælland, er du velkommen til at kontakte Hornbæk Dyreklinik på telefon 49 20 10 47 eller mail.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.