Kattemad - sundt og nærende kvalitetsfoder til din kat

Er du på udkig efter kvalitetsfoder til din kat til fornuftige priser? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige her hos Hornbæk Dyreklinik finder du et stort udvalg af kattemad i høj kvalitet til alle racer og aldre. Vores priser er fornuftige, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette mad til din kat. På klinikken i Hornbæk forhandler vi kun det bedste kattefoder, vi kan finde på markedet. Hos os er alle kunder fra Nordsjælland og omegn velkomne.

I dyreklinikken finder du dygtige dyrlæger med mere end 25 års erfaring i branchen. Både dyrlæger og andet personale står altid klar til hjælpe dig med det, som du har brug for. Hos os kan du forvente at få en tryg og kompetent behandling, uanset hvad du har brug for. Vi er en moderne dyreklinik med den nyeste teknologi og nøje udvalgte produkter i vores butik. I butikken forhandler vi eksempelvis:

  • Kattefoder
  • ​Hundefoder
  • ​Loppemiddel
  • ​Kanin- og marsvinfoder​

​Forskelligt foder til forskellige katte

Det kan godt betale sig at forkæle din kat med førsteklasses kattefoder, som du finder et fint udvalg af i vores butik til fordelagtige priser. Vi sikrer dig, at foderet er af høj kvalitet og har den rette proteinsammensætning, så din kat får den rigtige næring. Hos os forhandles kattemad fra nogle af de mest anerkendte mærker på markedet. Vi forhandler eksempelvis følgende:

  • ​Acana
  • ​Orijen
  • ​Royal Canin (Sygdoms diæter)

​Vi forhandler desuden kattemad, der er specielt målrettet til, hvis katten er syg. Mange sygdomme kræver specialfoder, bl.a. lever- og nyresygdomme samt sukkersyge. Kig forbi butikken, og få professionel rådgivning til, hvilket foder du bør give din kat, hvis den er syg.

​Katte har store krav til proteinsammensætningen i foderet, da de ikke selv kan danne f.eks. taurin. Derfor bør du altid være sikker på, at din kat får den rigtige sammensætning, som passer til kattens alder og aktivitetsniveau. Hvis ikke din kat får det rigtige foder, risikerer den at blive fejlernæret, hvilket kan have alvorlige konsekvenser.

​Ved køb af kattemad hos Hornbæk Dyreklinik giver vi i stort omfang smagsgaranti og smagsprøver på foderet. Dette betyder, at din kat kan få lov til at smage på foderet, inden du får investeret i en stor mængde. Når du køber kattemad, er det vigtigt, at du har sikkerhed for, at foderet er forebyggende mod blæresten. Katte er særdeles udsatte for denne lidelse, som kan være meget ubehagelig og livstruende. Hos os er alt kattemad forebyggende mod blæresten, hvilket er det mest optimale for din kat.

​Sådan finder du det rette foder til din kat

Hos Hornbæk Dyreklinik finder du et stort, men nøje udvalg af kattefoder. Vi har foder til ethvert behov, så du bør ikke tøve med at besøge vores butik. Det er vigtigt, at du sørger for at finde det rette foder til din kat, da den ellers kan blive fejlernæret. I den forbindelse bør du sørge for, at foderet har en fornuftig sammensætning af næringsstoffer.

Derudover bør du altid gå efter foder, som er lavet af gode råvarer, og som derved er af høj kvalitet. Her bør du vægte naturlige produkter frem for affaldsprodukter eller andre biprodukter. Du skal desuden altid vælge foderet på baggrund af din kats alder, størrelse, aktivitetsniveau og helbredstilstand.

​Kattemad af høj kvalitet til fornuftige priser

Du vil hurtigt opdage, at der kan være stor forskel på priserne på kattemad. Dette skyldes, at foderet er lavet på mange forskellige måder og af forskellige råvarer. Som hovedregel får du en bedre kvalitet, jo højere prisen er, men dette er dog ikke altid tilfældet. Hvis du køber din kattemad her hos os, er du garanteret at få kvalitetsprodukter til fordelagtige priser hver gang. Vi har sørget for at udvælge nogle af de bedste produkter på markedet.

​Hvis du er i tvivl om, hvilken kattemad du bør købe til din kat, så stiller vi altid gerne vores ekspertviden til rådighed. Vi rådgiver og vejleder altså altid gerne dig, så du kan finde den løsning, som passer bedst til både din kat, men også dit budget. Vi har stor erfaring i branchen, så du kan trygt lade dig vejlede af vores dygtige og kompetente personale.

​Hør mere om vores udvalg af kattemad

Kunne du tænke dig at høre mere om vores udvalg af kattemad, så er du til hver en tid velkommen til at kigge forbi butikken inden for åbningstiderne. Vi står klar til at rådgive hver enkelt kunde, så du kan finde det foder, som passer bedst muligt til din kats behov. Hos os er du, med andre ord, sikret en tryg og professionel service hver gang.

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter eller en særlig efterspørgsel, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 49 20 10 47 eller på mail, så hører du fra os hurtigst muligt.

Hvis der er tale om et akut tilfælde, kan vi træffes på samme telefonnummer, som har omstilling til dyrlægens mobil.

Du kan med fordel følge med på vores facebookside, som løbende opdateres med nyheder og gode tilbud.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.