Effektive loppemidler til hunde og katte

​Har din kat eller hund fået tæger, flåter eller lopper? Hos Hornbæk Dyreklinik i Nordsjælland forhandler vi yderst effektive midler til bekæmpelse og forebyggelse af lopper, flåter, stikfluer, myg med mere.

Lopper på hund eller kat kan være vanskelige at undgå. De formerer sig med lynets hast. Således kan en enkelt hunloppe blive til 20.000 fuldvoksne lopper på blot 8 uger. Det er derfor meget vigtigt at bekæmpe lopperne hurtigt og effektivt, så snart dit kæledyr viser symptomer på angreb.

​Få de bedste og mest effektive loppemidler hos dyrlægen

​Her i Danmark er det oftest den samme loppe - katteloppen - der angriber både katte og hunde. Loppen er ved at udvikle resistens over for visse loppemidler.

​Når du køber flåt- og loppemidler hos en dyrlæge, så får du et godkendt produkt med garanteret effekt - vi ved, hvad der virker.

Hornbæk Dyreklinik har præcis samme priser som almindelige forretninger. Desuden er de sidste nye og endnu bedre midler receptpligtige og fås kun hos dyrlægen.

​Forebyggelse af angreb fra lopper eller flåter

Det er naturligvis bedre at forebygge flåt- og loppeangreb, fremfor at bekæmpe dem efter skaden er sket.

Ved jævnligt brug af loppemidlerne som vi tilbyder, dvs. konsekvent hver 4-6 uge året rundt, kan du forebygge, at din hund/kat bliver udsat for irriterende og potentielt skadelige angreb fra flåter og lopper.


Hos Hornbæk Dyreklinik forhandler vi desuden:

  • Hundefoder
  • Kattefoder​

Få mere at vide om loppemidler til kat eller hund

Har du spørgsmål til vores forskellige loppemidler? Du kan ringe til os på telefon 49 20 10 47 eller sende en mail.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.